Binnenkort extra RI&E ondersteuning in de Zuid en Kop van Noord Holland

In samenwerking met Pro Sea worden binnenkort in Den Oever en Stellendam twee contactmomentengeorganiseerd waar vissers kennis kunnen maken met de nieuwe RI&E tool. Tijdens de bijeenkomsten kunnen de eerste stappen gemaakt worden om tot een geldige RI&E te komen en komt veiligheid als onderwerp breder aan bod.

Op zaterdag 30 juni zal aansluitend aan de ledenvergadering van PO Delta Zuid aandacht aan dit onderwerp geschoken worden. Ook andere vissers zijn uitgenodigd hierbij aan te sluiten. Na de pauze komt van 10:45 tot 12:30 de RI&E aan bod.

In Den Oever kunnen VisNed leden op vrijdag 6 juli vanaf 17:15 tot 19:00 aansluiten bij de afdelingsvergadering van afdeling Noordwest Nederland van de NVB om op weg geholpen te worden met de RI&E.

Aansluitend zal afhankelijk van het tijdstip een lunch of buffet verzorgd worden. VisNed leden die daar gebruik van willen maken kunnen zich daarvoor aanmelden via dras@visned.nl

Als VisNed roepen we eigenaren en ook bemanningsleden op gebruik te maken van deze bijeenkomsten. Niet alleen om de RI&E op orde te krijgen, maar ook om het veiligheidsbewustzijn een impuls te geven.