Doe mee aan onderzoek vanuit de Erasmusuniversiteit

De Noordzee kottervisserij staat in de wereld van onderzoekers en studenten in de belangstelling. Steeds vaker gaat dat juist over beleidsonderwerpen. Brexit, Natuur, Wind op Zee, het Pulsdossier, allemaal onderwerpen die langs komen. Ook allemaal onderwerpen die over veranderingen gaan. Over dat onderwerp ‘veranderingen’ zijn we benaderd door een student van de Erasmusuniversiteit die vraagt om een enquête in te vullen en daarmee mogelijk een slagroomtaart te verdienen. Hier volgt zijn bericht:

Als u een Noordzee kottervisserijbedrijf runt, willen we u graag vragen om deel te nemen aan een kleine enquête van 12 vragen (max. 3 minuten). Onder alle deelnemende bedrijven geven wij vijf vers bereide slagroomtaarten weg die in september direct aan boord kunnen worden afgeleverd. Nadat we alle enquêtes binnen hebben wordt contact opgenomen met de winnaars.

Klik hier of scan de QR code met je mobiel om de enquête in te vullen

QR code enquete

Over dit onderzoek

Als student aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam doe ik als onderdeel van mijn scriptie een onderzoek naar de perceptie en het gedrag van bedrijven in de Nederlandse Noordzee kottervisserij. Nu hoop ik, samen met u, iets bij te kunnen dragen aan de wetenschap door onze gedeelde passie voor vis en de zee.

Zo ook om volgende aspirant onderzoekers te kunnen inspireren opdat visserijbedrijven in toekomst zo goed mogelijk ondersteund kunnen worden. Uw rol is van groot belang en met uw hulp maakt u kans op een heerlijke slagroomtaart, bezorgd op het adres van uw keuze!

Privacy en deelname

Uw privacy is natuurlijk erg belangrijk voor mij. Alle verzamelde gegevens worden vertrouwelijk behandeld, niet aan derden doorgegeven en direct na afloop van het onderzoek (rond oktober) verwijderd. De onderzoeksresultaten bevatten ook geen informatie die aan u of uw bedrijf kan worden toegeschreven.

Hartelijk bedankt voor uw steun!
Tobias Kuypers (28)
student en duurzaamheidsambassadeur
aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam