Fotowedstrijd! Stuur je visserij vakantiefoto in

Afkoelen op de steiger, visserijfeesten, een kotter vanaf je handdoek op het strand? In Nederland weet je één ding zeker: al is het deze week boven de dertig graden, ooit gaat het weer regenen en wat doe je dan in de vakantie? Nou, bijvoorbeeld naar het museum! Er is een mooie tentoonstelling over visserij in Museum Vlaardingen van 22 juni tot 10 november 2019 en VisNed geeft kaarten weg, maar daar moet je wel wat voor doen. 

Je kan gratis toegangskaarten winnen voor de tentoonstelling 'Schoon aan de Haak, Schilderachtige Vissersleven' voor een druilerige dag (of op een zonnige dag, mag ook). Stuur hiervoor je beste, mooiste of grappigste zomerse visserijfoto in naar VisNed. Kotters kleurrijk in een zonnige haven of misschien wel heerlijke tapas met Noorse Kreeft, garnalen en scholrolletjes op een terrasje met vrienden? 

Wij beoordelen de foto's op een paar kenmerken:

  • De link met Nederlandse visserijcultuur en -traditie
  • De foto moet recent zijn, dus je overgrootvader in een wollen visserstrui in de winter van 1963 is vast mooi maar daar zoeken we niet naar
  • Het verhaal bij de foto

We begrijpen dat je in de zomer geen zin hebt om achter je laptop te kruipen dus inzendingen kunnen ingestuurd worden via social media. VisNed is actief op zowel op Facebook als op Twitter. Volg ons en post je foto, dat kan via DM maar uiteraard ook door VisNed te taggen of iets op onze wall te posten. Succes!