Circulaire Visserij tijdens de Dutch Food Week. Komt u ook?

Woensdagavond 9 oktober organiseert VisNed een bijeenkomst in Den Haag met als onderwerp: Circulaire Visserij. Deze bijeenkomst vindt plaats onder de paraplu van de Dutch Food Week. Sprekers op deze avond zijn beleidscoördinator Europees Visserijbeleid dhr. H Snijders (LNV), dr. M.C.Th. Scholten (WUR) en innovatiemanager dhr. F. Veenstra (TU Delft) zijn. Graag nodigen wij u van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen.

In september 2018 heeft minister Schouten haar visie “Landbouw, Natuur en Voedsel: Waardevol en Verbonden” uitgebracht. Hierin wordt ook gesproken over circulaire visserij. VisNed organiseert op woensdagavond 9 oktober een bijeenkomst met als thema circulaire visserij, om nadere invulling te geven aan dit thema. Sprekers op deze avond zijn beleidscoördinator Europees Visserijbeleid dhr. Herman Snijders (LNV), dr. Martin Scholten (WUR) en innovatiemanager dhr. Frans Veenstra (TU Delft). Zij zullen ieder vanuit hun eigen rol een blik werpen op het thema.

Datum: Woensdag 9 oktober 2019
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: ZZIIN, Den Haag Centraal Station, Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag

Dutch Food Week
De bijeenkomst vindt plaats onder de vlag van de Dutch Food Week. De Food Week wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 16 oktober en is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens deze week delen verschillende partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Het is een groot platform om vis en de visserij positief onder de aandacht te brengen.

Aanmelden
U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Er zal voldoende gelegenheid zijn om met elkaar van gedachte te wisselen over dit onderwerp. Wilt u zich in verband met de catering voor 4 oktober aanmelden door te mailen naar Gianne Posthumus (gposthumus@visned.nl). De officiele uitnodiging vindt u hier.