Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst Visbureau

Voor alle VisNed leden: dinsdag 8 januari 2019 organiseert het Nederlands Visbureau weer haar traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst.

Voorzitter Diek Parlevliet schrijft in de uitnodiging: “De nieuwjaarsbijeenkomst zal plaats vinden in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar. Vanaf het moment dat u het landgoed oprijdt zult u de gastvrije ambiance voelen. Traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent, maar wel verdient. Wij zouden het zeer op prijs stellen jullie in groten getale te mogen begroeten”.

VisNed is één van de deelnemende en financierende organisaties van het Nederlands Visbureau waarbij promotie van vis-, schaal- en schelpdieren en informatievoorziening centraal staan.

Programma:

Ontvangst                          16:00 – 16:15

Terugblik & vooruitkijken      16:15 – 16:45

Diek Parlevliet, voorzitter bestuur Nederlands Visbureau
Agnes Leewis. Directeur Nederlands Visbureau

Nieuwjaarsborrel                  16:45 – 19:00

Aanmelding

Laat u ons voor het einde van het oude jaar weten of we u in het nieuwe jaar op onze nieuwjaarsborrel mogen verwelkomen? Aanmelden kan via info@visbureau.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en adresgegevens. Na aanmelding ontvangt u van het NL-Visbureau een bevestiging via de e-mail met daarin de gegevens van de locatie en een routebeschrijving.