Open Dag ROC Friese Poort Urk zaterdag 26 januari

Op zaterdag 26 januari organiseert ROC Friese Poort op locatie Urk van 09.30 uur tot 13.00 uur een Open Dag voor potentiĆ«le studenten en hun ouders. Studenten voor de opleidingen binnenvaart, koopvaardij en visserij krijgen zo alvast een beeld bij de school waar ze een belangrijk deel van hun leven dagelijks studeren. Ook volwassenen kunnen terecht voor informatie over verschillende volwassenenopleidingen, -cursussen en trainingen op nautisch gebied. Dit volwassenenonderwijs is flexibel ingericht en bedoeld voor zowel particulieren als voor (medewerkers van) organisaties.

 

Tijdens de open dag zijn alle faciliteiten binnen de school, zoals de brugsimulatoren en de machinekamer, te bezoeken. Docenten en studenten vertellen graag over de opleidingen en de school. In de lokalen is lesmateriaal in te zien, worden demonstraties visnetten maken en repareren en vis fileren getoond door de studenten. Ook wordt er vis gebakken.

Voor de studenten die van buiten de regio komen zijn er kosthuizen op Urk beschikbaar.

De kosthuizen voorzien in onderdak en voeding voor een redelijke prijs en bieden ook een plek om te ontspannen, samen tv te kijken of een spelletje te doen. Docenten vertellen ook daar graag meer over.

ROC Friese Poort helpt studenten graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Een gewichtige beslissing die studenten jaren aan de mbo-instelling bindt. Dat ROC Friese Poort op de goede weg is bewijst de pas uitgebracht keuzegids mbo 2019. Volgens deze keuzegids is ROC Friese Poort de beste ROC van Flevoland en Friesland. Landelijk staat ROC Friese Poort in de top vijf.

Kijk voor de meest actuele informatie, de adresgegevens en voor aanmelding op www.rocfriesepoort.nl/opendag