Nathanaël Middelkoop wordt wethouder op Urk

Onze zeer gewaardeerde collega Nathanaël Middelkoop is vanuit de SGP aangedragen als kandidaat wethouder bij de Gemeente Urk voor de post Economische Zaken, waaronder ook visserij valt. Hij zal Geert Post opvolgen. Dat betekent dat Nathanaël ons per 1 november 2020 zal verlaten, wat we als team en bestuur erg jammer vinden. Desalniettemin wensen we hem natuurlijk heel veel zegen, succes en plezier in deze uitdagende functie!

Nathanaël is in 2018 bij VisNed komen werken en heeft zich in twee jaar tijd bewezen als bevlogen, ambitieuze en betrokken teamspeler. Vooral op het dossier bemanningszaken hebben we enorme stappen gezet vanwege zijn inzet, maar ook de 'Waddendossiers' en garnalendossiers heeft Nathanaël zich snel eigen gemaakt. We zullen zijn inzet en doorgaans goede humeur dan ook erg gaan missen.

Uiteraard zullen de dossiers die Nathanaël in zijn portefeuille had worden opgevangen en gaan we op zoek naar een meer structurele invulling. Voor vragen of zaken die aandacht behoeven kunt u zich richten tot Pim Visser of Sarah Verroen.