Contact informatie

Postbus 59
8320 AB URK
Telefoon: 0527-684141
Fax: 0527-684166

VisNed en Peter van Dalen bezoeken Ledenvergadering van PO Delta Zuid op 10 juni

vrijdag 9 juni 2017

Het is een goede traditie om vanuit VisNed bij de ledenvergaderingen van de PO’s een toelichting te geven op actuele dossiers. Zo ook morgen, zaterdag 10 juni bij de ledenvergadering van PO Delta Zuid. De vergadering begint om 9.30 in restaurant De Zeemeeuw op de visafslag in Stellendam. Een gedachtewisseling met Europarlementariër Peter van Dalen staat ook op de agenda.

Geert Meun en Pim Visser komen naar Stellendam en zullen uitgebreid toelichting geven op de ontwikkelingen rondom Aanlandplicht, Technische Maatregelen (m.n. Puls) en Brexit. Ook geven ze een toelichting op onze afstemming en samenwerking met EMK, bijvoorbeeld zoals vorige week bij het protest in Brussel.

Dat Europarlementariër Peter van Dalen komende zaterdag bij Delta Zuid te gast is, biedt een unieke kans om uit zijn eigen mond te horen hoe het er in Brussel aan toe gaat en om hem rechtstreeks te voeden met informatie en gevoelens van direct betrokken vissers.

VisNed vindt de gedachtewisseling met actief varende vissers van groot belang. Zo kunnen we met elkaar een geïnformeerde discussie voeren over keuzes die gemaakt zijn en die nog gemaakt worden. Wij rekenen op een grote opkomst zaterdag. De onderwerpen zijn belangrijk genoeg, en de belangen groot!

← Overzicht